Werkzaamheden tijdens uitbraak coronavirus

Ook het project MIRT-verkenning A1-A30 wordt geraakt door de uitbraak van het coronavirus. Achter de schermen werken we zo hard mogelijk door, waarbij we ons uiteraard houden aan de voorgeschreven maatregelen.

Helaas is het onder deze omstandigheden tijdelijk niet mogelijk om fysieke afspraken te maken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u uw vraag hier aan ons stellen.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief! 

Aanmelden

 

MIRT-verkenning A1-A30

Rond de aansluiting van de A30 op de A1  bij Barneveld en op de A1 tussen de aansluiting met de A30 en de aansluiting Voorthuizen bestaan problemen met de doorstroming van verkeer. Daarnaast vinden er op dit wegtraject relatief veel verkeersongevallen plaats. Er wordt onderzoek (MIRT-verkenning) gedaan naar welke oplossingen het beste zijn. 

Onderzoek

Om de doorstroming van de A1-A30 te verbeteren heeft de minister van Infrastructuur en Waterstaat opdracht gegeven een onderzoek naar oplossingen te starten: de MIRT-verkenning. MIRT staat voor Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de provincie Gelderland, de gemeente Barneveld en regio Food Valley.

Doelstelling van de verkenning A1-A30 is het verbeteren van de verkeersdoorstroming op de A1 tussen de aansluitingen Barneveld (15) en Voorthuizen (16) en op de aansluiting A1-A30 zelf.

Cookie-instellingen